Ajankohtaista 2023

Ullikan ajankohtaista 2023:

Päivitetty: 3.7.2023 Kello 10:00

 

AJANKOHTAISTA :

- Kesäkuun helteet ovat lisänneet sinilevän määrää vesistöissä ja levää on aikaisempina vuosina havaittu satunaisesti myös Ullikkajärvessä. Sinilevätilannetta voi seurata viranomaisten verkkosivuilta ja tarvittaessa tehdä myös omia havaintoja verkossa. Ullikkajärven levätilannetta ei seurata kunnan toimesta vaan havainnot perustuvat käyttäjien ilmoituksiin.

- Vuokrakaudelle 2023 kokeillaan paikallista mökkitalkkari -palvelua. Huoltomies tulee käymään alueella säännöllisesti 2-4 krt kuukaudessa riippuen säästä ja muista aikataulullisista asioista. Tämän hetken tiedon mukaan huoltomies käy alueella maanantaisin virka-aikana, mutta muutkin huoltopäivät ovat mahdollisia. Huoltomies kiertää pääsääntöisesti ulko-alueet ja huolehtii alueen pienimuotoisista tehtävistä, mutta se ei poista vuokralaisten vastuuta alueen hyvästä hoidosta. Mahdolliset puutteet ja huoltokohteet tulee edelleen ilmoittaa suoraan ammattiosastolle, josta ollaan tarvittaessa yhteydessä huoltomieheen. Huoltomies ei tule sisätiloihin jos alue on vuokralaisten käytössä.


HELPOTUSTA VUOKRA-AIKAAN:

  - Tupaan on hankittu kantovedellä toimiva astianpesukone. Pesukoneen täyttö tapahtuu mustalla kannulla jossa käyrä nokka, näin estetään veden joutuminen rakenteisiin täytettäessä konetta. Koneeseen laitetaan kerralla 5 litraa vettä ja kone piippaa kun vettä on riittävästi. Koneen alla on 5 litran muovipulloja oikean määrän mittaamista varten sekä veden hakemiseen kaivolta. Tutustu käyttöohjeisiin huolella ja pese edelleen isot astiat huolellisesti käsin. Vuokraajan on syytä oman käyttökerran jälkeen tarkastaa koneen siisteys ja ettei suodattimeen ole jäänyt ruuan jäänteitä. Erittäin likaiset tulee esipestä käsin ennen koneeseen laittoa.

  Varsi-imurin käyttöohjeisiin tulee perehtyä ennen käyttöä. Varsi-imuri on hankittu avustamaan siisteyden pidossa ja lähtösiivoukseen se ei sovellu.

  - Alueelta löytyy ThermaCell-hyttyskarkoitin (siivouskomerossa). Vuokraajan tulee hankkia käyttämänsä tarvikkeet laitteeseen.

  - Ullikkaan on toimitettu Roundup-rikkaruohomyrkkyä, joka on tarkoitettu vain lentopallokentälle ja sen lähiympäristöön. Myrkkyä voi käyttää ohjeen mukaan ja sillä on tarkoitus hävittää kentän läheisyydestä kaikki haittakasvit.

   

  POLTTOPUUT:

  - Alueella on polttopuita vuokrakaudelle 2023. Vuokraajan tulee huolehtia, että sauna- ja takkapuina käytetään vain kuivia puita, joita löytyy niille varatuista paikoista.

  - Polttopuita voi halkoa sille tarkoitetuilla alueella. Varastosta löytyy kirveitä ja halkomakone, joita käyttäessä tulee noudat erityistä varovaisuutta.

  - Polttopuut tulee pinota niille varattuihin paikkoihin.

  - Pitkät klapit eivät sovellu kiukaaseen vaan niitä tulee käyttää vain grillauspaikoilla.

   

  NURMI-ALUEET:

  - Nurmi-alueita tulee leikata riittävän usein sillä pitkää nurmikkoa ei saa jättää seuraavalle vuokraajalle.

  • Nurmi-alueet tulee leikata kerran viikossa ja missään nimessä pitkää nurmea ei tule jättää seuraavan vastuulle.
  • Nurmi-alueet sekä pitkät kasvit ja heinät leikataan päämökin ympäristöstä, piha-alueelta, pikkumökeiltä, frisbeegolf radalta ja rannasta wc/varaston edustalta sekä saunan edustalta.
    

  YLEISTÄ:

  - Maastoon tai pihapiiriin ei tule jättää rikkoutuneita lasiesineitä. Jos vuokrausajalla rikot vahingossa astioita olethan yhteydessä ammattiosastoon. Ammattiosasto ei vaadi korvausta rikotuista astioista, jos kyseessä ei ole ollut tahallista toimintaa.

  - Hiekkarannalta voi halutessa kitkeä haittakasveja oman ja muiden viihtyvyyden lisäämiseksi. 

  - Tarkista aina kaikki ovet sekä ikkunat ja varmista niiden lukitus.

   - Muista, että siivoamaton alue johtaa automaattisesti ylimääräisen vuokran perimiseen.

   - Jos saavut paikalle ja havaitsen edellisen vuokraajan toimesta edellä mainittuja asioita tai muuta ohjeiden vastaista toimintaa, ota itsellesi valokuvia ja lähetä ne ammattiosastoon.

   - Muista ilmoittaa vuokra-aikasi päättyneeksi ammattiosaston puhelinnumeroon txt-viestillä.

    


   ULLIKAN MATALA VARAUSHINTA ON MAHDOLLISTA VAIN JOS KAIKKI VUOKRAAJAT HUOMIOVAT VUOKRAAJAN VELVOLLISUUDET. ULLIKASSA EI OLE MAKSULLISTA KIINTEISTÖHUOLTOA, JOTEN VUOKRAAJAT VASTAAVAT ALUEEN KUNNOSSAPIDOSTA
    

   ANNA PALAUTETTA SEKÄ ILMOITTA JOS HAVAITSET PUUTTEITA TAI JOTAKIN MUUTA MITÄ ON SYYTÄ KERTOA MUILLE ULLIKAN KÄYTTÄJILLE.

    

   PALAUTETTA TULEE ANTAA VIESTILLÄ SEKÄ VALOKUVINA NUMEROON 050 559 6424

    

   KIITOS KAIKILLE AKTIIVISILLE ULLIKAN KÄYTTÄJILLE JA PIDETÄÄN ULLIKKA JATKOSSAKIN HYVÄSSÄ KUNNOSSA. HYVÄÄ KESÄÄ 2022!

    

    

   ALUEEN PALVELUT:


   RUOVEDEN HERKKU (Jäminkipohja):

   - Ruoveden Herkku palvelee Ullikan vuokraajia myös aukioloaikojen ulkopuolella. Jos haluat ostoksille lauantaina iltapäivällä tai sunnuntaina, kannattaa olla yhteydessä suoraan Ruoveden Herkkuun ja kysyä onko myyjä paikanpäällä. Ruoveden Herkun käyntikortteja löytyy tuvasta.
   https://ruovedenherkku.fi/kauppa/