Ajankohtaista

Ullikan ajankohtaista 2019:

Päivitetty: 17.7.2019 Kello 22:00

- Pikkumökissä numero 3 on mahdollisesti ampiaispesä tai ampiaiset pääsevät jotenkin muuten sisään. Pesää ei ole paikallistettu.

- Ullikkaan on toimitettu Roundup-rikkaruohomyrkkyä, joka on tarkoitettu vain ja ainoastaan lentopallokentän-alueelle ja sen lähiympäristöön. Myrkkyä voi käyttää ohjeen mukaan ja sillä on tarkoitus hävittää kentän läheisyydestä kaikki haittakasvit.

- Hiekkarannalta on kitketty haittakasveja ja työtä saa jatkaa jos vuokraaja kokee ne haitalliseksi. 

- Ullikan käytössä on havaittu alkaneen vuokrauskauden aikana reilusti puutteita ja ohjeita ei kaikilta osin ole noudatettu. Osasto on havainnut seuraavia puutteita:

1. Kaikkia ovia ei ole lukittu, eli tarkasta aina kaikki ovet ja varmista niiden lukitus sillä vuokraaja on vastuussa jos alueelta häviää tavaraa lukitsemattomien ovien johdosta

2. Nurmi-alueita ei ole leikattu riittävän usein ja pitkä nurmikko on jätetty seuraavalle vuokraajalle. Jos nurmikko on päässyt pitkäksi ja kaipaa leikkausta on vuokraajan huolehdittava, että sitä ei jätetä seuraavan vastuulle.

3. Alueella on rikottu paikkoja ja niistä ei ole ilmoitettu osastolle

4. Alueen siivoamisesta on laiminlyöty. Muista, että siivoamaton alue johtaa automaattisesti ylimääräisen vuokran perimiseen.

5. Muista ilmoittaa vuokra-aikasi päättyneeksi ammattiosaston puhelinnumeroon txt-viestillä.

6. Jos saavut paikalle ja havaitsen edellisen vuokraajan toimesta edellä mainittuja asioita tai muuta ohjeiden vastaista toimintaa, niin ota itsellesi valokuvia ja lähetä ne ammattiosastoon, näin vältyt että sinua ei voida syyttää muiden laiminlyönnestä.


 

MUISTA ANTAA PALAUTETTA SEKÄ ILMOITTAA JOS HAVAITSET PUUTTEITA TAI JOTAKIN MUUTA MITÄ ON SYYTÄ KERTOA MUILLE ULLIKAN KÄYTTÄJILLE.

 

PALAUTETTA VOIT ANTAA ROHKEASTI VIESTILLÄ NUMEROON 050 559 6424 (MYÖS VALOKUVINA)