Ajankohtaista

Ullikan ajankohtaista 2021:

Päivitetty: 19.4.2021 Kello 15:05

 

POLTTOPUUT:

- Alueella on kaadettu puita polttopuiksi vuokrakaudelle 2022. Tuoreita puita on kasattu alueella kahteen eri paikkaan ja vuokraajan tuleekin huolehtia, että sauna- ja takkapuina käytetään vain kuivia puita, joita löytyy niille varatuista paikoista.

- Polttopuita voi vuokraaja halkoa sille tarkoitetuilla alueella. Varastosta löytyy kirveitä ja halkomakone, joita käyttäessä tulee noudat erityistä varovaisuutta.

- Valmiit polttopuut tulee pinota ylävaraston takana olevaan kuivumisvarastoon.
 

 

KORONATILANNE:

- Koronatilanteen johdosta Ullikan varaukset alkavat 31.5.2021 alkaen

- Vuonna 2021 Ullikassa ei järjestetä yleisiä kevättalkoita

- Alueella on käsidesiä sekä desinfiointiainetta/puhdistusliinoja hygienian parantamiseksi.

- Vuokraajan velvollisuus on huolehtia hyvästä käsi- sekä yleisestä hygieniasta koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi.

- Alueelle ei pidä mennä jos sairastat koronavirusta, sinulla on epäillys koronaviruksesta tai olet karanteenissa.

- Vuokraamista tulee välttää jos on flunssa- tai kuumeoireita.

- Hallituksen linjaus kotimaan matkailusta

Ohjeet turvalliseen kotimaanmatkailuun
 


RUOVEDEN HERKKU (Jäminkipohja):

- Ruoveden Herkku palvelee Ullikan vuokraajia myös aukioloaikojen ulkopuolella. Jos haluat ostoksille lauantaina iltapäivällä tai sunnuntaina, kannattaa olla yhteydessä suoraan Ruoveden Herkkuun ja kysyä onko myyjä paikanpäällä. Ruoveden Herkun käyntikortteja löytyy tuvasta.
https://ruovedenherkku.fi/kauppa/

 

YLEISTÄ:

- Nurmi-alueita tulee leikata riittävän usein sillä pitkää nurmikkoa ei saa jättää seuraavalle vuokraajalle.

 • Nurmikon leikkuussa on havaittu puutteita vuokraajien toimesta.
 • Nurmi-alueet tulee leikata kerran viikossa ja missään nimessä pitkää nurmea ei tule jättää seuraavan vastuulle.
 • Nurmi-alueet ja pitkät kasvit sekä heinät leikataan päämökin ympäristöstä, piha-alueelta, pikkumökeiltä, frisbeegolf radalta sekä rannasta wc/varaston edustalta ja saunan edustalta.

- Varsi-imurin käyttöohjeisiin tulee perehtyä ennen käyttöä. Varsi-imuri on hankittu avustamaan siisteyden pidossa ja lähtösiivoukseen se ei sovellu.

- Alueelta löytyy ThermaCell-hyttyskarkoitin (siivouskomerossa). Vuokraajan tulee hankkia käyttämänsä tarvikkeet laitteeseen.

- Maastoon tai pihapiiriin ei tule jättää rikkoutuneita lasiesineitä. Jos vuokrausajalla rikot vahingossa astioita olethan yhteydessä ammattiosastoon. Ammattiosasto ei vaadi korvausta rikotuista astioista, jos kyseessä ei ole ollut tahallista toimintaa.

- Ullikkaan on toimitettu Roundup-rikkaruohomyrkkyä, joka on tarkoitettu vain lentopallokentälle ja sen lähiympäristöön. Myrkkyä voi käyttää ohjeen mukaan ja sillä on tarkoitus hävittää kentän läheisyydestä kaikki haittakasvit.

- Hiekkarannalta voi halutessa kitkeä haittakasveja oman ja muiden viihtyvyyden lisäämiseksi. 

- Tarkista aina kaikki ovet sekä ikkunat ja varmista niiden lukitus.

  - Muista, että siivoamaton alue johtaa automaattisesti ylimääräisen vuokran perimiseen.

  - Jos saavut paikalle ja havaitsen edellisen vuokraajan toimesta edellä mainittuja asioita tai muuta ohjeiden vastaista toimintaa, ota itsellesi valokuvia ja lähetä ne ammattiosastoon.

  - Muista ilmoittaa vuokra-aikasi päättyneeksi ammattiosaston puhelinnumeroon txt-viestillä.

   


  ULLIKAN MATALA VARAUSHINTA ON MAHDOLLISTA VAIN JOS KAIKKI VUOKRAAJAT HUOMIOVAT VUOKRAAJAN VELVOLLISUUDET. ULLIKASSA EI OLE MAKSULLISTA KIINTEISTÖHUOLTOA, JOTEN VUOKRAAJAT VASTAAVAT ALUEEN KUNNOSSAPIDOSTA
   

  ANNA PALAUTETTA SEKÄ ILMOITTA JOS HAVAITSET PUUTTEITA TAI JOTAKIN MUUTA MITÄ ON SYYTÄ KERTOA MUILLE ULLIKAN KÄYTTÄJILLE.

   

  PALAUTETTA TULEE ANTAA VIESTILLÄ SEKÄ VALOKUVINA NUMEROON 050 559 6424

   

  KIITOS KAIKILLE AKTIIVISILLE ULLIKAN KÄYTTÄJILLE JA PIDETÄÄN ULLIKKA JATKOSSAKIN HYVÄSSÄ KUNNOSSA. HYVÄÄ KESÄÄ 2021 KAIKILLE!!!