Ajankohtaista

Ullikan ajankohtaista 2019:

Päivitetty: 10.5.2019 Kello 11:25
 

- Pikkumökkien katot uusitaan ja se remontti saattaa vaikuttaa nukkumapaikkojen lukumäärään hetkellisesti. Pyrimme parhaamme mukaan että pikkumökkien osalta aiheutuisi vuokraajalle mahdollisimman vähän haittaa. Kattotyöt on aloitettu viikolla 19 ja valmistuu viikolla 20.

- Pihatie ja lentopallokenttä lanataan vielä kevään aikana

- Saunan syöttökaapeli tullaan uusimaan heti kun maa on riittävästi sulanut, joten siitä voi olla haittaa vuokraajille. Työ tehdään ulkopuolisen urakoitsijan toimesta ja työ tehdään arkipäivinä. Työ pyritään tekemään toukokuun aikana.

- Piha-alueelta on talven aikana kaadettu isoja puita. Alueella on reilusti halkomattomia puita joita kukin voi tehdä itsenäisesti, jos noudattaa pilkkoessa varovaisuutta (Ullikan / osaston vakuutus ei korvaa sattuneita vahinkoja). Ylävaraston takana on puuliiteri tuoreelle puulle.

- Ullikaan johtava tie (Kompantie) on kelirikon johdosta painorajoitettu. Tietä voi käyttää alle 3t painavat kulkuneuvot

 

MUISTA ANTAA PALAUTETTA SEKÄ ILMOITTAA JOS HAVAITSET PUUTTEITA TAI JOTAKIN MUUTA MITÄ ON SYYTÄ KERTOA MUILLE ULLIKAN KÄYTTÄJILLE.

 

PALAUTETTA VOIT ANTAA ROHKEASTI VIESTILLÄ NUMEROON 050 559 6424 (MYÖS VALOKUVINA)