Ullikan käyttöohjeet

ULLIKKA on Tampereen Seudun Sähköalantyöntekijät ry:n omistama vapaa-ajan paikka.

Toivomme alueella siisteyttä, hyvää käytöstä ja alueen hyvää hoitoa, viihtyessänne siellä.

Ullikasta löytyy runsaasti erilaisia pihapelejä mm. lentopallokenttä, frisbeegolf, kuulantyöntö kuulat (naiset ja miehet), tikkataulu, mölkky, kroketti, sekä paljon muuta

 

Yleisiä ohjeita:

- Pidä Ullikkaa vuokra-aikanasi kuin se olisi oma, näin Ullikka säilyy hyvänä ja takaat seuraavalle vuokraajalle mukavan vuokra-ajan

- Siivoa käytön jälkeen jälkesi SAUNA, PIRTTI, MÖKKI.

- Astiat tiskataan seuraavalle vuokraajalle AINA kuumalla vedellä, jotta rasvatahratkin irtoavat. Puhtaat astiat laitettaan niille kuuluville paikoille, paitsi märät astiat voivat jäädä kuivauskaappiin.

- Ravistele ja tuuleta petivaatteet käytön jälkeen.

- Taloustavaroiden vähyydestä on syytä ilmoittaa toimistolle, jotta saamme hankittua lisää ennen tavaroiden loputtua.

- Päärakennuksen ulkoeteisessä on komero mistä löytyy siivousvälineitä, papereita ja vaihtolamppuja.

- Ukkosen aikana sähköt on syytä katkaista, mutta muuten sähköt ja jääkaapit saavat olla päällä, jotta seuraavalla vuokraajalla on valmiiksi kylmä jääkaappi. Jos jääkaappi jätetään jostain syystä pois päältä vuokraaja huolehtii, ettei sulamisvedet aiheuta vahinkoa ja kaapin ovi jätetään auki.

- Kukin vuokraaja huolehtii, että Ullikan tavarat jäävät Ullikkaan ja omat tavarat lähtevät mukaan (mukaan lukien kaikki lasi/muut vastaavat purkit).

- Ullikkaan jääviin elintarvikkeisiin on syytä merkata selkeästi päivämäärä ja ilmoitus että voi käyttää.

- AINA ENNEN tulen sytytystä poistetaan vanha tuhka. Tuhkat laitetaan metallisiin astioihin, ne voidaan tyhjentää esim. ulko WC:n taakse tai muuhun sopivaan paikkaan. Muista tarkistaa ovatko pellit auki.

- Vieraskirjaan merkitään paikalla olleet ja päivämäärä. Vieraskirjaan on hyvä merkitä myös vikoja, puutteita tai jos tapahtuu jotain tavallisuudesta poikkeavaa.

- Pikkumökkien ja päärakennuksen makuuhuoneen lämmittimet pidetään irtikytkettyinä muulloin kuin käytettäessä.

- Puita jätetään valmiiksi pienittynä seuraavalle tulijalle.

- Korjaa roskasi ja jätteesi pois lähtiessäsi. Lähin kunnan keräilylaatikko on Kekkosentien ja Muroleentien risteyksessä.

- Muista tarkastaa laiturin turvallisuus ennen käyttöä. Jos havaitset puutteita turvallisuudessa, ilmoita siitä ja älä käytä laituria.

- Nurmikon leikkaaminen on syytä tehdä kerran viikossa. ÄLÄ JÄTÄ PITKÄÄ NURMIKKOA SEURAAVAN VASTUULLE.

- WC:t pidettävä siistinä ja tarvittaessa tyhjennettävä komposteihin jotka ovat vessojen vieressä. Wc:ssä on erilliset tyhjennysluukut

- Kukin liikkuu alueella omalla vastuulla.

 

MUISTA LUKITA KAIKKI PAIKAT POISTUTTAESSA. MUISTA MYÖS ILMOITTAA VUOKRA-AJAN PÄÄTYTTYÄ LÄHDÖSTÄSI SEKÄ MAHDOLLISESTI ESILLE TULLEISTA VIOISTA TAI PUUTTEISTA ULLIKKA VASTAAVALLE TEKSTIVIESTILLÄ.

VARAAMALLA ULLIKAN HYVÄKSYT ULLIKAN SÄÄNNÖT JA SUOSTUT NOUDATTAMAAN NIITÄ. SÄÄNTÖJEN LAIMINLYÖNTI VOI JOHTAA VARAUSOIKEUDEN PERUUNTUMISEEN TAI YLIMÄÄRÄISEEN VARAUSMAKSUUN.

SIIVOOMATTOMASTA ALUEESTA VELOITETAAN YLIMÄÄRÄINEN VARAUSMAKSU. RIKOTUISTA TAVAROISTA TAI PAIKOISTA VELOITETAAN KORJAUSKUSTANNUKSET.

 

Ullikka-tiedustelut: 050 559 6424

 

Päärakennus:

Keittiön puuhella ja leivinuuni ovat käytettävissä tarpeen mukaan. Huom. vedon kanssa voi olla ongelmia kuumalla ilmalla.

Sauna on lämmitettävissä rannassa ja puut voi pieniä puuvajasta lämmitystä varten.

Pakkaskauden aikana saunan käyttö on kielletty viemärien jäätymisen vuoksi. (Vesi jää lattialle ja rikkoo lattian). Alue ei muutenkaan ole tarkoitettu talvikäyttöön.

 

Veneet rannassa on käytettävissä. Airot ovat kuistilla. Lukitse veneet hyvin rantaan, etteivät lähde tuuliajolle.

Alueelle ei ole hankittuna kalastuslupia, ongella voi kalastaa ilman lupaa.

 

Ullikan alueella avotulen saa tehdä vain niille varatuille paikoille. Poistuessasi Ullikasta huolehdi, että tulet ovat varmasti sammuneet. Kylmänä aikana tyhjennä myös vesiastiat.

 

Havaitessasi jotain erikoista, ilkivaltaa, rikkoontuneita paikkoja, ym, ym, tai halutessasi esittää ideoita tai toivomuksia, ota yhteys osaston toimistoon.

 

Ajaessasi Kompan tilustietä käytä alhaista nopeutta pölyn ja häiriön välttämiseksi.

 

Toivomme osallistumista pieniin talkootöihin alueen kunnossa pitämiseksi ja parantamiseksi.

 

Yhteisen vapaa-ajan paikkamme Ullikan viihtyvyys ja käyttö riippuu meistä itsestämme. Olkoot nämä huomiot ohjeenamme ollessamme Ullikassa. Meitä on paljon ja kun otamme toisemme huomioon, viihdymme täällä varmasti kaikki. Osaston hallitus vastaa Ullikan toiminnasta ja toivoo mieluisaa vapaa-aikaa osaston jäsenille ULLIKASSA.

 

Osaston hallitus